Choď na obsah Choď na menu

Identita 'vizionárky' posolstiev 'Varovania' odhalená!

19. 11. 2013

Mary photo 2

Ona sama sa označuje ako ‚Mária od Božieho milosrdenstva’.

V skutočnosti ide zrejme o írsku podnikateľku Mary Carberryovú!

 

Dublin, 14. novembra 2013 (kath.net/jg) 016 482 – Identita údajnej „vizionárky“ posolstiev „Varovania“ je očividne odhalená. Vo svojich „proroctvách“ sa ona sama označuje ako „Mária od Božieho milosrdenstva“. Podľa správy blogu „midwaystreet“ ide o 58-ročnú podnikateľku Mary Carberryovú (foto) z Dublinu. Vystupuje aj pod svojím dievčenským menom Mary McGovernová.

Carberryová sa vynorila v roku 2009 v okolí rovnako sporného „vizionára“ Joe Colemana. Pomáhala pri šírení jeho posolstiev v rozhlase a v printových médiách a spravovala jeho internetovú stránku. V novembri 2010 boli uverejnené prvé „posolstvá“ tzv. „Varovania“, ktoré vykazovali paralely s „víziami“ Colemana. Napríklad obaja „vizionári“ prorokujú príchod „veľkého súženia“.  

V rovnakom čase - v novembri 2010 - prerušila Carberryová všetky kontakty s Colemanom. V júni 2013 Coleman mailom potvrdil, že „Mária od Božieho milosrdenstva“ je Mary Carberryová. Pred niekoľkými dňami sa  objavil list, očividne z okolia rodiny Carberryových, ktorý to potvrdzuje. Na základe mnohých osobných detailov možno tento list považovať za autentický, ako sa uvádza na „midwaystreet“. V liste sa potvrdzuje, že Carberryová pred stretnutím s Colemanom nemala nikdy nijaké vízie. „Joe Colemanovo nadanie sa zrejme prenieslo na Mary Carberryovú a ona tiež začala mať vízie,“ uvádza sa v liste.

Podľa „midwaystreet“ identitu „vizionárky“ ako Mary Carberryovej je možné potvrdiť aj pomocou zverejneného „Varovania“. Údajné vízie „Márie od Božieho milosrdenstva“ vydá vydavateľstvo „Coma-Books“ v írskom hlavnom meste Dubline v knižnej forme. Toto vydavateľstvo má sídlo na rovnakej adrese ako vydavateľstvo „Trumpet Publishing Ltd.“ a Carberryna dcéra Sarah bola pri založení „Trumpet Publishing“ jeho väčšinovou spoločníčkou. Druhým spoločníkom je zrejme istý Breffni Cully. Na rôznych fotografiách možno dokázať, že Cully je identický s osobou menom „Joseph Gabriel“, ktorá vystupovala pri seminároch o „Varovaní“ v lete a na jeseň 2013 v USA.

Medzitým je Sarah Carberry, ktorá je aj riaditeľkou ďalšej firmy jej matky, z vydavateľstva Trumpet Publishing vystúpila. Jej nástupcom je Heinrich Martin Roth z Kolína. Roth spravuje nemeckú stránku „Varovania“, ktorú teraz nájdeme v knižnom vydaní pod titulom „Kniha pravdy“. Roth sa zdá byť aj vydavateľom nemeckej knihy týchto „proroctiev“. 

Kontaktná adresa anglickej stránky „Varovania“ je tá istá ako vydavateľstiev „Coma-Books“ a „Trumpet-Publishing“.

Blog „midwaystreet“ pozostáva v súčasnosti iba z príspevku o Mary Carberryovej. Katolícky teológ Ronald Conte, ktorý sa už kriticky vyjadril k „víziám“ Joe Colemana a k „Varovaniu“, považuje tieto odhalenia za vierohodné a príspevok z „midwaystreet“ uverejnil aj na svojom blogu. –zg-

Podobné články: midwaystreet.wordpress.com/2013/11/11/8/

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

hej - ...

23. 11. 2013 13:14

no a co? ze mame jej udajne meno? a?

Admin - Re: ...

23. 11. 2013 14:20

... istým spôsobom to nie je až také dôležité, nakoľko pri rozlišovaní vízii (posolstiev) sú niekedy osobné udaje (meno, foto, vek atd..) dosť na ovplyvnenie správneho úsudku.

Napr.niektorí viac veria osobe, ktorá je klerikom a naopak, iní skôr klerikom. Pritom však nerozlišuju správne posolstvá, ale posudzujú len na zaklade toho, že či je to klerik alebo laik. Povedia si, že klerik by predsa nešíril falošné posolstvá, alebo naopak, že od laika to by sa aj dalo očakávať.

V skutočnosti ani klerik, ani laik ako osoba v takom stave nie je zárukou dôveryhodnosti posolstiev, ale Duch Svätý, ktorý dáva charizmu rozlišovania.

Dalším zavadzajucim vplyvom je aj to, ked niekto pozerá na počet detí a vzhľad osoby (vizionarky) ktorá je jej sympatická, až natoľko, že neberie ohľad na samotné posolstvá, ktoré vyzývaju k neposlušnosti alebo k heréze.

Admin - Re: ...

23. 11. 2013 14:24

...čo sa týka mena, tak nie je údajné, pretože ho potvrdili aj tí, ktorí s ňou spolupracujú. Takisto, čo sa týka jej zamestnania a jej bývalej spolupráce s kontroverzným vizionarom Colemanom.